Välkomna till Viscious Doveling!

När jag tog studenten sa min Morfar:

”Du kommer att stöta på hinder här i livet. Då får du lära dig att hoppa!”

Med dom orden startar jag min blogg. Med dom orden välkomnar jag dig som också fått lära dig att hoppa, vare sig du ville eller inte. Kanske blev landningen inte som du tänkt dig, kanske var hindret högre än du först trodde, kanske svävar du fortfarande och vet inte vart det är säkert att sätta ner fötterna igen. Hur som helst, för dig skriver jag nu när jag själv går in för landning och tar sats för nästa hopp, och nästa, och nästa.

För livet är fullt av hinder, men också av sköna landningar på nya vackra platser – Följ med på en resa från trygghet, genom långa sjukhuskorridorer och ut i en ny värld, fylld av kärlek, morfinplåster och rock´n´roll!